Friday, February 24, 2017

FIGHT ALONE

Aku sedih sangat sebab aku memang rasa aku fight sorang untuk jumpa dia. Dia taknak tolong aku dah. Aku tahu kalau orang lain pon akan sependapat dengan dia. Dia sekarang dah tak kisah aku nak jumpa dia atau tak sbb dia malas nak fikir nnti kalau dia sokong tapi tak jadi dia akan kecewe dan hilang mood nak cakap dengan aku. Andai kau tahu aku lebih kecewe daripada kau bila aku plan semua nya tak jadi tapi aku taknak over tunjuk kat kau. Betapa sakit yang aku rasakan, tambah lagi kau kata mcm tu. Aku pon give up untuk bgtau kau yg aku akan jumpa kau lagi kecuali mmg aku boleh jumpa kau saat tu takde halangan. Andai kau tahu every weekend aku fikir nak jumpa kau, aku tak pernah putus asa dari berfikir nak jumpa kau.


No comments:

Post a Comment