Thursday, March 16, 2017

FEELINGLESS NOT HEARTLESS

Haiii saya muncul lagi kat sini , huhuhuhuuu ...... okay ni nak cakap , hmm minggu ni sunyi sangat sbb dia busy . Nasib baik aku ni jenis gf yang memahami . Tak kesah ditinggalkan sebab kerja dia . Cuma tu lah ade la sikit terasa yang kurang okay bila dia takde , tapi fikir balik aku tak perlu bergantung harap dengan dia setiap waktu . Nanti masing2 dah kerja pon lagi busy masing2 takde waktu yang banyak macam sekarang so takpayah nak terasa sangat or manja  sangat anis oiii . Hmm aku dah terbiasa dia selalu ade . Okay kadang2 aku nangis jugak bila dia takde saat aku perlukan dia . Tapi takpela aku tak salah kan dia pon . Senang cita kau hadam jela anis apa kau rasa ni demi kebaikan hubungan kau dgn dia. Dah la tu takyah nak terasa lagi, think positive je mungkin dia penat dan taknak diganggu, kau pulak asyik kacau dia tido. Kesian la kat keyo tu , hmmm okayyyy saya undur sekian terima kasih <3