Tuesday, July 25, 2017

Amarah mu

Hello 😚 Heyyy today i want to talk about " MARAH" aku tak tahu kenapa aku sangat sensitif dengan bende tu . Bila aku back up diri aku kata aku ni seorang yang hati lembut dan mudah sensitif orang tak percaya malah kata aku ni manja dan tak boleh kene marah . Aku rasa sakit bila orang kata mcmtu . Bukan aku tak boleh terima apa yang orang kata pada aku tapi aku pon sedang memahami diri aku hati aku perasaan aku sendiri . Aku takde hal klo orang coment psl diri aku , aku boleh perbaiki diri aku yang serba kekurangan ni ☺️ Aku tengok darma episod Mencintaimu Mr Photographer , episod 14 nazmi mula marah2 aira tinggikan suara disebabkan salah faham dan mmg rumah tangga nya nk dihancurkan oleh ayahnya sendiri em . Saar aira kene marah tu aku rasa mcm diri aku yg kene saat tu . Oh no 😭 sedih gila . Entah la aku rasa mcm nak derma kan hati aku ni pada yang memerlukan biar aku takde hati . Bila aku hati orang sakitkan em . Aku kadang2 tak tahu mne yg betul . Semua nya salah aku ke 😞 Hmm sakit bila dimarahi oleh orang yg aku sayang .

No comments:

Post a Comment