Sunday, July 23, 2017

Setelah 3 Bulan Berlalu

Hai السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 😊 Lama dah tak share story kat sini kan . Sejak kerja dah busy tak sempat nak bukak laptop . Laptop kat rumah tu pon agaknya dah merajuk dengan aku taknak on pulak ke skrin hitam jeke hahaha yela lagi pon laptop tu mmg dh problem tggu masa dan rezeki je nak ganti lain . Ceyyy banyak duit 😛 Hahahaha emm okay ni aku gigih tau bukak pakai phone . Ya ‎اللّهُ kecik nk mampuih nak taip nya kene hati2 kang typo tak pasal haha . Sebenarnya aku rindu nak luah lagi kat sini . Ni dah bulan julai tauuu nak dekat hujung bulan dah . Last aku cerita pon hujung bulan 4 kan sebelom aku masuk kerja . Tapi sepanjang aku tak berkongsi kat sini macam2 jugak la sakit yang aku pendam sampai harini aku dah tak ingat . Kalau nak cerita balik pon dah tak sama macam mana rasa nya waktu aku sakit tu , keadaan tengah sakit tu . Nak menulis kene la ade feeling baru menarik dan semangat heee 😬 Tapi setakat ni ‎اَلْحَمْدُلِلّهِ aku dengan keyo dah takde macam salah faham sangat . Tapi boleh tahan jugak kalau dia merajuk , nak tercabut jantung aku punya risau . Kalah merajuk aku yang perempuan ni tau 😂 Sebab sayang aku ikhlas dalam segala hal dengan dia dan untuk dia 😍 Rasa rasa bila satu hari nanti dia tahu pasal blog ni dia marah aku tak . Tapi mungkin dia akan fikir aku tidak jujur dengan dia atau sebaliknya . Aku harap dia tahu kenapa aku buat ni dan jadi macam ni . Bagi aku takkan ada manusia yang boleh faham diri dan hati aku yang sebenar walaupon ibu yang mengandungkan aku 9 bulan tu . Sebab tu orang kata hanya ‎اللّهُ sahaja yang tahu kita macam mana apa yang kita rasa semua nya , sebab Dia lah Pencipta kita ❤️ ‎اَلْحَمْدُلِلّهِ atas kurnia yang Emgkau berikan padaku . Ini adalah pemberian sebaik-baiknya bagi ku . Cukup indah aturan Mu menghadirkan seseorang dalam hidupku yang menjadi semangat hari hari ku . Terima Kasih . Saya sentiasa menyayangi awak  محمد خير أزرين بن چي سمن

No comments:

Post a Comment